Du er herBlogs / stangsvingeren's blog / Interaktiv lystfiskeri på nettet med stangsvingeren.dk

Interaktiv lystfiskeri på nettet med stangsvingeren.dk


By stangsvingeren- Oprettet07 marts 2010

På stangsvingeren.dk kan du dyrke din interesse for lystfiskeri på en ny og interaktiv måde. Du kan læse og skrive om alt indenfor lystfiskeri så som fangstjournaler, fiskemetoder, fiskegrej, fiskepladser, begivenheder og meget mere. Du kan navigere mellem relateret indhold på siderne, hvilket giver en helt unik form for udforskning af lystfiskeriets verden på nettet. Du kan skabe kontakt med andre lystfiskere igennem kommentarer, forums og blogs. For at tilføje indhold, skrive blogs og deltage i debatter skal du være logget ind. Efter login vil du få adgang til at tilføje forskellige informationer. Er du ikke bruger kan du blive oprettet ved at klikke på opret konto øverst på siden. Gæster kan læse de indlagte informationer, men ikke skrive eller redigere.

Her kan du oprette fiskejournaler med høj detaljeringsgrad, som er fuldt integreret med links til metoder, grej og fiskepladser. Du kan også indsætte et link til et videoklip fra din fangst, hvis du har lagt den ind på f.eks. youtube. Det er selvfølgelig op til hver enkelt bruger hvor detaljeret deres journaler skal være. Relationen mellem indhold, gør det f.eks. muligt at navigere sig frem til det fiskegrej der er anvendt i en fangstjournal, finde fangstjournaler fra bestemte fiskepladser eller finde journaler hvori bestemte grejtyper er anvendt.

Du kan også deltage i debatten under forum på almindelig vis eller skrive en fiskeblog, hvis du har en nyhed eller har haft en oplevelse i forbindelse med en fisketur som du gerne vil dele med andre. Er du interesseret i begivenheder kan du anvende fiskekalenderen.

Ideen med denne hjemmeside er at skabe et system til 'online lystfiskeri', som er et interaktivt, dynamisk, detaljeret og universelt, hvor brugerne selv er med til at opbygge viden omkring lystfiskeri, som så er til gavn for alle brugere.

God fornøjelse herinde og ikke mindst derude ved vandet.

Venlig hilsen,
stangsvingeren